i samarbeid med

Talent møter Ella Marie Hætta Isaksen

2019 Mentor Ella 21.11.jpg

ELLA SOM MENTOR: Ella Marie Hætta Isaksen skal dele av sin kunnskap med unge sangere. (Foto: Tore Sætre/Wikimedia)

OSLO: I 2020 får et utvalg unge musikere en unik mulighet gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR. De får mentorhjelp av sangstjernen Ella Marie Hætta Isaksen.

På denne sida vil du få flere glimt fra hva som skjer underveis i dette Talent møter mentor-prosjektet.

For de heldige som blir utvalgt til å delta, vil vårhalvåret 2020 by på både samlinger sammen med og annen oppfølging fra den kjente og populære artisten fra Finnmark. Ella Marie Hætta Isaksen (21) er selv ung og tidlig i sin artistkarriere, men hun er allerede meget anerkjent som utøver av elektronisk joik. I tillegg til en strålende solokarriere, som blant annet resulterte i seier i NRK-konkurransen Stjernekamp 2018, er hun med i bandet ISÁK.

Les også: Nyhetssak om Talent møter mentor inkludert intervju med Ella Marie Hætta Isaksen

Talent møter mentor er et konsept som inngår i samarbeidet Norsk kulturskoleråd har med Nordea gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR. Dette prosjektet fokuserer kulturskolenes formidling og framføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet.

Mentorordningen er ment som både inspirasjon og påfyll av viktig kunnskap for deltakerne. Her skal ungdommene få hjelp til å finne sin egenart og sin vei videre.

To samlinger og personlig oppfølging

I løpet av prosjektet blir det to samlinger hvor deltakerne er sammen med sin mentor fra fredag ettermiddag til søndag. Disse er lagt til midten av februar og midten av april. I tillegg blir det et tredje møtepunkt mellom mentoren og talentene. Tid, sted og form for dette er ikke fastsatt, men det finner også sted våren 2020. Mellom samlingene vil deltakerne bli fulgt opp av sin mentor, også gjennom videotelefonmøter.

Selv om prosjektet er en del av samarbeidet mellom Norsk kulturskoleråd og Nordea, er det intet krav om at søkeren er kulturskoleelev.

Les også: Dette er Talent møter mentor

Les ogsåHennika og sju unge til får mentorhjelp fra Ella Marie

Les også: Talentbeistring etter første møte med mentor Ella Marie