i samarbeid med

Nordeas kulturskolepris

Nordeas kulturskolepris til sangeren Hannah Løvstad Børresen

En mulighet for lokalt synlighetsarbeid er utmerkelser og priser. Dette er en mulighet for kulturskolen til å samarbeide med lokale aktører om å vise frem flotte representanter for unge kulturutøvere i egen kommune. Nordeas kulturskolepris er et eksempel på en slik pris.

Bakgrunn

Nordea og Norsk kulturskoleråd har en samarbeidsavtale som tilrettelegger for å gi unge utøvere arenaer for fremføring. Samarbeidet inkluderer Nordea-prosjektet KUL-TUR, et utviklingsprosjekt som har som mål å styrke oppmerksomhet og kunnskap knyttet til produksjon, fremføring og formidling i kulturskolene. Gjennom prosjektet støtter Nordea kulturskolerådets arbeid for kompetanseutvikling i kulturskolene.

Nordea har et ønske om å bidra til utviklingen av landets kulturskoler. Nordeas kulturskolepris er etablert som en del av det langsiktige samarbeidet med kulturskolerådet.

Viktig: Rammeverk og retningslinjer får du tilsendt om du sender en henvendelse til oss per e-post - bruk knappen til høyre på sida her. Men før du gjør det: Les også artikkelen Nordeas kulturskolepris – mål, rammer, betingelser (lenke finner du rett under denne artikkelen).

Les også: Nordeas kulturskolepris - mål, rammer, betingelser  /  Nordeas kulturskolepris - Veiledningsdokument for prisutdelere / Fire tips til pressearbeidet (pdf)  /  Nordeas kulturskolepris til sangeren Hannah Løvstad Børresen

Noen medieoppslag i forbindelse med Nordeas kulturskolepris:  aftenbladet.no: Tasta skolekorpstastavisa.no: Tasta skolekorpstastaskolekorps.no: Tasta skolekorpsFirda: Ying Xufirda.no: Johanna Fransson og Hanne Hauge Ulvikringblad.no: prisutlysning / ringblad.no: Kevin Olsen Vadsten  /  Stjørdalens Blad: prisutlysning

Jeg vil har mer informasjon om Nordeas kulturskolepris

Send oss en e-post