i samarbeid med

Nordeas kulturskolepris

Nordeas kulturskolepris til sangeren Hannah Løvstad Børresen

En mulighet for lokalt synlighetsarbeid er utmerkelser og priser. Dette er en mulighet for kulturskolen til å samarbeide med lokale aktører om å vise frem flotte representanter for unge kulturutøvere i egen kommune. Nordeas kulturskolepris er et eksempel på en slik pris.

Bakgrunn

Nordea og Norsk kulturskoleråd har en samarbeidsavtale som tilrettelegger for å gi unge utøvere arenaer for fremføring. Samarbeidet inkluderer Nordea-prosjektet KUL-TUR, et utviklingsprosjekt som har som mål å styrke oppmerksomhet og kunnskap knyttet til produksjon, fremføring og formidling i kulturskolene. Gjennom prosjektet støtter Nordea kulturskolerådets arbeid for kompetanseutvikling i kulturskolene.

Nordea har et ønske om å bidra til utviklingen av landets kulturskoler. Nordeas kulturskolepris er etablert som en del av det langsiktige samarbeidet med kulturskolerådet.

Rammeverk og retningslinjer får du tilsendt om du sender en henvendelse til oss per e-post - bruk knappen til høyre på sida her.

Før du går i gang, les kort om prisen under Nordeas kulturskolepris – Kort om prisen, rammer og betingelser (lenke finner du nederst i denne artikkelen).

Les også: Mål, rammer, betingelser  /  Fire tips til pressearbeidet (pdf)  /  Nordeas kulturskolepris til sangeren Hannah Løvstad Børresen

Noen medieoppslag i forbindelse med Nordeas kulturskolepris:  aftenbladet.no: Tasta skolekorpstastavisa.no: Tasta skolekorpstastaskolekorps.no: Tasta skolekorpsFirda: Ying Xufirda.no: Johanna Fransson og Hanne Hauge Ulvikringblad.no: prisutlysning / ringblad.no: Kevin Olsen Vadsten  /  Stjørdalens Blad: prisutlysning

Jeg vil har mer informasjon om Nordeas kulturskolepris

Send oss en e-post